Opleidingen

Alfa solutions is ISO gecertificeerd en kan daardoor de KMO-portefeuille op verschillende punten ondersteunen

Via de kmo-portefeuille kunt u subsidies aanvragen bij de Vlaamse overheid. De subsidies omvatten de domeinen: opleiding, advies, strategisch advies, advies internationaal ondernemen, technologieverkenning en coaching die worden ingekocht bij erkende dienstverleners. Een onderneming kan per kalenderjaar tot 15.000 euro subsidie krijgen via de kmo-portefeuille. Daarbovenop kan een onderneming tot 25.000 euro subsidie krijgen voor strategisch advies en coaching.

Alfa solutions is erkend als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid als dienstverlener voor de pijler Opleiding - Erkenningsnummer: DV 0105427. Dit wil zeggen dat u als zelfstandige, vrij beroeper of als KMO subsidies kunt krijgen voor onze opleidingen en workshops.

 

Hoe vraag ik de KMO Portefeuille aan?

Alles gebeurt online via www.kmo-portefeuille.be. De eerste keer moet u zich registreren met uw elektronische identiteitskaart of met een federaal token. Gegevens die u bij de hand dient te hebben bij het indienen van een subsidieaanvraag voor een opleiding bij Alfa solutions:

Alfa solutions KMO erkenningnummer: DV0105427

 

Meer info?

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kmo-portefeuille.be of contact opnemen met de Vlaamse Overheid via het gratis nummer 1700 of met het Agentschap Ondernemen via kmo-portefeuille@vlaanderen.be.

KMO-Portefeuille