Technische Ondersteuning

Heeft u Pc-problemen en wenst u vanop afstand geholpen te worden?

Om onze service naar onze klanten op elk vlak te optimaliseren, kunnen wij elke computer met internetconnectie vanop een afstand overnemen. Download hieronder de applicatie Teamviewer zodat wij u kunnen helpen wanneer u dit wenst. Let wel, deze interventies kunnen betalend zijn. Neem eerst contact op met onze technische support voor meer informatie.
  

 

Teamviewer

              

 

 

Hoe bereikt u onze Technische dienst?

Hoe bereikt u onze Technische dienst?

Onze technische support is snel en eenvoudig te bereiken per mail via planning@alfasolutions.be of telefonisch op 056/62 76 75. Een eenvoudige toelichting van het probleem wordt u, tijdens onze werkdagen, binnen de 24 uur beantwoord.

 

 

Wanneer kunt u ons bereiken?

Wanneer kunt u ons bereiken?

Wanneer u tijdens onze kantooruren (cfr. Openingsuren) contact opneemt met onze Technische Ondersteuning krijgt u de planningsverantwoordelijke aan de lijn. Als technieker analyseert hij uw probleem en zoekt naar de snelste en beste oplossing. Zijn collega-technieker neemt daarna uw pc over en voorziet u onmiddellijk van een oplossing of komt bij u ter plaatse om de nodige acties te ondernemen.

 

 

Hoe wordt de kostprijs berekend?

Hoe wordt de kostprijs berekend?

Telkens opnieuw zoeken wij naar de meest geschikte en voor u voordeligste tussenkomst. De interventies van onze techniekers worden verrekend per gepresteerd kwartier. Wanneer de technieker bij u langs komt, wordt een verplaatsingsforfait gerekend afhankelijk van het aantal kilometers.

 

 

Wat met een noodgeval?

Wat met een noodgeval?

Wanneer u te maken heeft met een noodgeval in uw bedrijf, kunt u onze permanentiedienst inschakelen. Deze permanentie is beschikbaar op werkdagen van 07u00 tot 08u30 en van 18u00 tot 22u00. Op zaterdag is dit van 08u00 tot 20u00. Deze dienst is een extra betalende service die we bieden aan onze klanten.

 

 

Bel onze permanentiedienst: 056/62 76 80