Alfa Cloud

Alfa cloud

Onze garantie voor uw databehoud!

Via een gekend Belgisch datacenter huurt u uw serverruimte, aangepast aan uw specifieke noden en behoeftes. Dure investeringen in eigen materiaal zijn hierdoor niet vereist. U maakt gebruik van uw data waar en wanneer u het wenst. Alles veilig in de cloud opgeborgen met 24/24 bescherming en met garantie op databehoud.

 

Bewaart:

On-site   Off-site   Kwaliteit   Bewaking

 

Geen aankoop
van hardware

 

 

 

 

Datacenter
prestaties

 

 

 

 

Volgens de normen
van echte datacenter

 

 

 

 

Alfa
monitoring

 

 

VEILIGHEID

 

Waarom de Cloud?

Besparingen
U investeert minder in hardware, een eigen IT-infrastructuur, IT-personeel, enz. én bespaart op energieverbruik (geen lokale servers meer!). De automatische beveiliging en software-updates inbegrepen in onze cloudoffering, zullen u ook veel tijd en geld besparen.

 

Productiviteit
Uw medewerkers hebben altijd en overal toegang tot hun desktopomgeving en informatie. Zo kunnen ze efficiënter communiceren en samenwerken.

 

Beveiliging
Cloudservices bieden vaak meerdere beveiligingsniveaus, een proactieve controle en toegangsbeperking. Uw gevoelige bedrijfsinformatie is steeds veilig en beschikbaar.

 

Garanties
Gegarandeerde uptime! Zeker met de infrastructuur en datacenters die gebruikt worden! Geen zorgen meer om IT infrastructuur/platform.